Menu Sluiten

Motorrijbewijs (A) halen

Je motorrijbewijs geeft je het ultieme gevoel van vrijheid, en je staat nooit meer in de file! Bij Rijschool Reniers boek je een compleet pakket inclusief praktijkexamens al vanaf
€ 1560,00 !

Compleet pakket vanaf € 1560,00

Proefles voor slechts € 75,00 per uur

Wil je eerst ervaren of motor rijden echt bij je past, voordat je aan een opleiding begint?
Of wil je kunnen inschatten hoeveel lessen je ongeveer nodig zult hebben? Boek dan eerst een proefles! Voor slechts € 70,00 krijg je in 60 minuten les een prima indruk van het motorrijden!

Zo werkt het motorrijbewijs pakket

Met het bovenstaande pakket (dat ook in spoedvariant verkrijgbaar is) behaal je in korte tijd je motorrijbewijs. Je behaalt je motorrijbewijs als je met succes een theorie examen én twee praktijkexamens (voertuigbeheersing en verkeersdeelneming) aflegt bij het CBR.

De eerste lessen bestaan vooral uit oefeningen op een afgesloten terrein (m.u.v. de heen- en terugweg naar deze locatie), zodat je de motor leert beheersen. Je lest bij Rijschool Reniers op een Suzuki SV650, een sportieve motor die erg geschikt is voor de opleiding.

De vervolglessen vinden plaats in de omgeving van Eindhoven. De laatste lessen zijn gericht op het veilig en zelfstandig deelnemen aan het verkeer op de openbare weg.

Beide praktijkexamens (voertuigbeheersing en verkeersdeelneming) zijn inbegrepen in het pakket,
en tijdens de rijlessen stellen wij regen- en winddichte kleding, een helm met goed sluitend vizier, handschoenen en degelijke schoenen of laarzen beschikbaar.

Voor je het weet toer je met je eigen motor door de Kempen!

Motor_1

Theorie

Ben je al in het bezit van je autorijbewijs, dan hoef je alleen een aanvullend theoriecertificaat (A) te behalen. Maar je moet wel slagen voor je theorie-examen om praktijkexamen te kunnen doen, dus studeren voor je theorie is verstandig. Je kunt thuis via de computer oefenen of met een theorieboek, beide bij ons verkrijgbaar.

Kom vrijblijvend kennis maken!

Een goede klik tussen jou en onze rijschool is een belangrijke voorwaarde voor een geslaagde rij-opleiding. Een persoonlijke kennismaking is daarbij natuurlijk onmisbaar! Tijdens een vrijblijvend informatiegesprek vertellen we wat er allemaal komt kijken bij de rijopleiding en kun je al je vragen stellen. 

Ben je minderjarig of zijn je ouders verantwoordelijk voor de financiering, dan moet er een ouder bij dit gesprek aanwezig zijn. Het informatiegesprek verplicht je tot niets: mocht je hierna besluiten om verder te kijken of bij een andere rijschool te gaan lessen, dan ben je hier uiteraard geheel vrij in.

balie ontvangst