Machtig uw rijschool

Alleen wij als rijschool kunnen voor jou je toets of praktijkexamen aanvragen. Daarvoor moet je ons toestemming geven door ons te machtigen. Dat gaat als volgt: 

  1. Zorg dat je ons rijschoolnummer bij de hand hebt, dit is 8837X1.
  2. Ga na of je al een DigiD hebt. Dit heb je nodig om in te kunnen loggen op de website van het CBR. Heb je nog geen DigiD? Vraag deze dan gratis aan via digid.nl. Je ontvangt binnen 5 dagen een activeringscode. Onthoud je inloggegevens goed.
  3. Ga daarna naar mijn.cbr.nl, klik op het DigiD-logo en log in.
  4. Vul het rijschoolnummer in en kijk of er inderdaad Rijschool Reniers op het scherm verschijnt. Het CBR controleert de rijschoolnaam tijdens het examen.
  5. Wij ontvangen een e-mail, met een bevestiging van de machtiging. Jij ontvangt zelf ook een e-mail, met een bevestiging van de machtiging.

 

In overleg met jou leggen wij de datum van het examen voor je vast in het reserveringssysteem van het CBR. Hierna ontvangen wij de officiële uitnodiging voor het praktijkexamen. Jij ontvangt zelf ook een e-mail met de vastgelegde datum. Let op: vanaf je aanvraag duurt het een aantal weken voordat je examen kunt doen. Op de website van het CBR staan de actuele reserveringstermijnen in de regio vermeld.