Menu Sluiten

Autorijbewijs halen op jouw manier

De ene leerling wil binnen een paar weken zijn rijbewijs halen, de andere wil liever in zijn eigen tempo leren rijden. Hierdoor kun je altijd op de voor jou meest geschikte manier je rijbewijs halen.Bekijk hieronder onze verschillende mogelijkheden of neem contact met ons op om te bespreken wat het beste bij jou past!

Basis


€ 545,00

Lespakket

€ 2.735,00

Lespakket Automaat

€ 2.795,00

Rijschool Reniers

De kwaliteit van onze rijschool en instructeurs is onze grootste prioriteit.  De belangen van de Rijschool en de Leerling staan dan ook voorop.

Lessen vanaf 16,5 jaar

Je mag al starten met autorijlessen als je 16,5 jaar bent. Vanaf je 17e mag je praktijk-examen doen, en tot je 18e jaar rij je onder begeleiding van een coach.

Heb je autisme, AD(H)D, faalangst, PDD-NOS of zijn er andere bijzondere omstandigheden? Onze instructeurs zijn speciaal voor jou opgeleid!

Als rijschool vinden wij een anti-slip opleiding zo belangrijk dat je deze optie extra kan toevoegen bij je gekozen lespakket. 

Basisopleiding auto

Heb je nog geen ervaring met rijden op bijvoorbeeld een heftruck of tractor?  Dan starten we eerst met de Basisopleiding. Je leert dan in een paar uur de basis-kennis voor het autorijden, in de directe omgeving van je woonplaats. Daarna kun je goed voorbereid en met vertrouwen beginnen met het lessen op de snelweg en in de stad. 

Voertuigbeheersing

4 lessen van 75 minuten ( 2 x 2½ uur)

Na een presentatie over de bediening van de auto ga je oefenen met wegrijden, schakelen en weer stil komen te staan, totdat dit soepel gaat.  Twee x 150 min les lijkt erg lang, maar je zult merken dat de tijd voorbij vliegt. Na iedere 75 minuten heb je pauze, zodat wat je geleerd hebt even kan indalen.

Bijzondere verrichtingen

2 lessen van 75 minuten (2,½  uur)

Als je eenmaal vertrouwd bent met de bediening van de auto, leer je hoe je moet keren op de weg, parkeren, etc.

De tijd van de vervolg rijlessen na de Basisopleiding zijn 75 of 150 minuten i.v.m. school ophalen of afzetten ben je altijd 150 minuten ingepland. 

Kom vrijblijvend kennis maken!

Een goede klik tussen jou en onze rijschool is een belangrijke voorwaarde voor een geslaagde rij-opleiding. Een persoonlijke kennismaking is daarbij natuurlijk onmisbaar! Tijdens een vrijblijvend informatiegesprek vertellen we wat er allemaal komt kijken bij de rijopleiding en kun je al je vragen stellen.

Ben je minderjarig of zijn je ouders verantwoordelijk voor de financiering, dan moet er een ouder bij dit gesprek aanwezig zijn. Het informatiegesprek verplicht je tot niets: mocht je hierna besluiten om verder te kijken of bij een andere rijschool te gaan lessen, dan ben je hier uiteraard geheel vrij in.

balie ontvangst

Lesauto

Je lest bij ons in een Audi Q2 (handgeschakelde auto) of
Audi E-Tron 55 automaat.

Vanwege de reistijd naar de stad les je normaal gesproken met 2 personen: de een rijdt heen, de ander terug. Dit heeft als voordeel dat je op school of op het station afgezet of opgehaald kunt worden. Wil je liever alleen lessen? Dit is mogelijk, in overleg met instructeur als dit in zijn planning mogelijk is.

Locatie

Onze lessen duren 75 minuten, of langer dit is wat je afspreekt met je instructeur. Kortere lestijden zijn niet praktisch, omdat je eerst vanuit Reusel naar Eindhoven of Tilburg rijdt (afhankelijk van jouw voorkeur), waar de les grotendeels plaatsvindt.

In de stad rijden verschilt behoorlijk van het rijden in de dorpen hier in de regio, het is belangrijk dat je dit onder de knie krijgt om straks overal veilig te kunnen rijden.

Lestijden

Onderstaande lestijden zijn flexibel: we houden rekening met je wensen, zodat je op tijd op school bent of direct na school kunt lessen.

Maandag t/m zaterdag
06.30 – 10.45 uur
11.15 – 13.45 uur
14.00 – 16.30 uur
18.00 – 20.30 uur (m.u.v. zaterdag)

Lessen plannen

Aan het eind van de les plant de instructeur een nieuwe les met je in en noteert deze in de Plango app.
Indien mogelijk adviseren we je om twee keer per week te lessen.

Geef eventuele roosterwijzigingen van je school zo snel mogelijk door, zeker als je steeds bij dezelfde instructeur wilt lessen. En ben je verhinderd? Laat dat ons dan uiterlijk 48 uur van tevoren weten. Natuurlijk zijn er uitzonderingen.