Menu Sluiten

Rijschool Eersel

Een goede autorijschool in Eersel houdt rekening met je individuele capaciteiten en wensen. Ben je een vlotte leerling? We zorgen dat je niet alleen snel je rijbewijs haalt, maar maken ook voor jou de lessen afwisselend en aantrekkelijk. Bijvoorbeeld door het aanbieden van een slipcursus of een ervaring in een ongevalsimulator. 

Deskundige instructeurs

Als rijschool in Eersel helpen we niet alleen echte autoliefhebbers aan hun rijbewijs. Is een rijbewijs voor jou eng,
ben je onzeker of heb je zelfs last van faalangst? Ook dan staat onze autorijschool in Eersel voor je klaar.

Onze instructeurs zijn deskundig, begripvol en zorgen ervoor dat je veilig op weg kunt. Wil je een duidelijke lesovereenkomst en goed voorbereid naar je examen? Neem dan contact op met één van onze medewerkers.
We horen graag van je!

BOVAG Rijschool

De kwaliteit van onze rijschool en instructeurs wordt regelmatig gecheckt door Bovag en je lesgeld is verzekerd via het BOVAG Garantiefonds Rijscholen.

Lessen vanaf 16,5 jaar

Je mag al starten met autorijlessen als je 16,5 jaar oud bent. Vanaf je 17e mag je praktijkexamen doen, daarna moet er tot je 18e verjaardag wel een coach naast je zitten.

Heb je autisme, AD(H)D, faalangst, PDD-NOS of zijn er andere bijzondere omstandigheden? Onze instructeurs zijn speciaal voor jou opgeleid!

Als rijschool vinden wij een anti-slipopleiding zo belangrijk dat wij deze standaard opnemen in ons uitgebreidste lespakket.

Kom vrijblijvend kennis maken!

Een goede klik tussen jou en onze rijschool is een belangrijke voorwaarde voor een geslaagde rij-opleiding. Een persoonlijke kennismaking is daarbij natuurlijk onmisbaar! Tijdens een vrijblijvend informatiegesprek vertellen we wat er allemaal komt kijken bij de rijopleiding en kun je al je vragen stellen. 

Ben je minderjarig of zijn je ouders verantwoordelijk voor de financiering, dan moet er een ouder bij dit gesprek aanwezig zijn. Het informatiegesprek verplicht je tot niets: mocht je hierna besluiten om verder te kijken of bij een andere rijschool te gaan lessen, dan ben je hier uiteraard geheel vrij in.

balie ontvangst