Menu Sluiten

Rijles Hulsel

De beste rijles in Hulsel is niet per se de duurste autorijles in Hulsel. Waar let je op als je rijlessen in Hulsel gaat vergelijken? Veel leerlingen komen tot ons via mond-tot-mondreclame. Ook voor aanhanger, motor,
theorie of scooter!

Rijschool Reniers geeft al jarenlang les, veel mensen uit de regio Hulsel hebben dankzij onze instructeurs hun rijbewijs gehaald. Sommige zelfs al tientallen jaren geleden, want we bestaan sinds 1965.

Slipcursus

Onze instructeurs zijn niet alleen ervaren, we gaan ook met de tijd mee. We proberen de rijles in Hulsel voor iedereen aantrekkelijk te maken. Zo ben je bij ons ook aan het juiste adres voor een slipcursus of kun je ervaring opdoen in de ongevalsimulator. Ook voor de ouderwets goede autorijles in Hulsel kun je nog steeds bij ons terecht. Meer weten over onze rijlessen in Hulsel en omgeving? Bekijk de site, kom naar de vestiging of neem contact op via e-mail of telefoon!

BOVAG Rijschool

De kwaliteit van onze rijschool en instructeurs wordt regelmatig gecheckt door Bovag en je lesgeld is verzekerd via het BOVAG Garantiefonds Rijscholen.

Lessen vanaf 16,5 jaar

Je mag al starten met autorijlessen als je 16,5 jaar oud bent. Vanaf je 17e mag je praktijkexamen doen, daarna moet er tot je 18e verjaardag wel een coach naast je zitten.

Heb je autisme, AD(H)D, faalangst, PDD-NOS of zijn er andere bijzondere omstandigheden? Onze instructeurs zijn speciaal voor jou opgeleid!

Als rijschool vinden wij een anti-slipopleiding zo belangrijk dat wij deze standaard opnemen in ons uitgebreidste lespakket.

Kom vrijblijvend kennis maken!

Een goede klik tussen jou en onze rijschool is een belangrijke voorwaarde voor een geslaagde rij-opleiding. Een persoonlijke kennismaking is daarbij natuurlijk onmisbaar! Tijdens een vrijblijvend informatiegesprek vertellen we wat er allemaal komt kijken bij de rijopleiding en kun je al je vragen stellen. 

Ben je minderjarig of zijn je ouders verantwoordelijk voor de financiering, dan moet er een ouder bij dit gesprek aanwezig zijn. Het informatiegesprek verplicht je tot niets: mocht je hierna besluiten om verder te kijken of bij een andere rijschool te gaan lessen, dan ben je hier uiteraard geheel vrij in.

balie ontvangst