Menu Sluiten

Rijschool Hapert

Rijschool Hapert lastig te vinden? Rijschool Reniers is dé autorijschool van Hapert en omstreken. De instructeurs van onze rijschool nabij Hapert zijn deskundig, ervaren en zeer betrokken. Ook voor aanhanger, motor, theorie en scooter!

Rijschool Hapert geeft rijles op maat

Ben je een snelle leerling of heb je juist angst om je in het verkeer te begeven? Het maakt niet uit. Wij zorgen voor een rijopleiding op maat. Iedere leerling is welkom. Door goed te kijken naar je wensen en mogelijkheden, zul je sneller slagen.

Veilige rijlessen

Voor veeleisende leerlingen hebben we aantrekkelijke extra’s. Denk bijvoorbeeld aan een ongevalsimulator. Leerlingen die meer aandacht nodig hebben, begeleiden we ook professioneel op weg naar hun examen. Wil je meer weten over onze rijschool in de omgeving van Hapert? Veel informatie over onze autorijschool in Hapert staat online, maar natuurlijk kun je ook altijd contact opnemen. We wensen je in ieder geval plezierige, professionele en veilige rijlessen toe!

BOVAG Rijschool

De kwaliteit van onze rijschool en instructeurs wordt regelmatig gecheckt door Bovag en je lesgeld is verzekerd via het BOVAG Garantiefonds Rijscholen.

Lessen vanaf 16,5 jaar

Je mag al starten met autorijlessen als je 16,5 jaar oud bent. Vanaf je 17e mag je praktijkexamen doen, daarna moet er tot je 18e verjaardag wel een coach naast je zitten.

Heb je autisme, AD(H)D, faalangst, PDD-NOS of zijn er andere bijzondere omstandigheden? Onze instructeurs zijn speciaal voor jou opgeleid!

Als rijschool vinden wij een anti-slipopleiding zo belangrijk dat wij deze standaard opnemen in ons uitgebreidste lespakket.

Kom vrijblijvend kennis maken!

Een goede klik tussen jou en onze rijschool is een belangrijke voorwaarde voor een geslaagde rij-opleiding. Een persoonlijke kennismaking is daarbij natuurlijk onmisbaar! Tijdens een vrijblijvend informatiegesprek vertellen we wat er allemaal komt kijken bij de rijopleiding en kun je al je vragen stellen. 

Ben je minderjarig of zijn je ouders verantwoordelijk voor de financiering, dan moet er een ouder bij dit gesprek aanwezig zijn. Het informatiegesprek verplicht je tot niets: mocht je hierna besluiten om verder te kijken of bij een andere rijschool te gaan lessen, dan ben je hier uiteraard geheel vrij in.

balie ontvangst