Menu Sluiten

Rijschool Hulsel

Een rijschool in Hulsel waar de leerling centraal staat? Als autorijschool uit Hulsel geloven we dat een persoonlijke benadering, de enige juiste benadering is. De reden? Iedere leerling is anders en heeft baat bij een andere aanpak. Daarom slaagt bij ons meer dan 70% de eerste keer!

Rijschool Hulsel geeft rijles op maat

Iemand met affiniteit met autorijden, leert anders rijden dan iemand met faalangst. Onze instructeurs hebben de ervaring en deskundigheid om iedereen goed te begeleiden.

Veilig op weg

Het resultaat is dat onze leerlingen met plezier de lessen volgen en snel hun examen halen. De meeste leerlingen slagen zelfs ineens. Zoek je een rijschool in Hulsel die je veilig op weg helpt? Rijschool Reniers is de autorijschool uit Hulsel en omgeving. We hebben al duizenden mensen voorbereid op hun examen, ook jou kunnen we gegarandeerd goed begeleiden. Nieuwsgierig? Check de site of neem contact op.

BOVAG Rijschool

De kwaliteit van onze rijschool en instructeurs wordt regelmatig gecheckt door Bovag en je lesgeld is verzekerd via het BOVAG Garantiefonds Rijscholen.

Lessen vanaf 16,5 jaar

Je mag al starten met autorijlessen als je 16,5 jaar oud bent. Vanaf je 17e mag je praktijkexamen doen, daarna moet er tot je 18e verjaardag wel een coach naast je zitten.

Heb je autisme, AD(H)D, faalangst, PDD-NOS of zijn er andere bijzondere omstandigheden? Onze instructeurs zijn speciaal voor jou opgeleid!

Als rijschool vinden wij een anti-slipopleiding zo belangrijk dat wij deze standaard opnemen in ons uitgebreidste lespakket.

Kom vrijblijvend kennis maken!

Een goede klik tussen jou en onze rijschool is een belangrijke voorwaarde voor een geslaagde rij-opleiding. Een persoonlijke kennismaking is daarbij natuurlijk onmisbaar! Tijdens een vrijblijvend informatiegesprek vertellen we wat er allemaal komt kijken bij de rijopleiding en kun je al je vragen stellen. 

Ben je minderjarig of zijn je ouders verantwoordelijk voor de financiering, dan moet er een ouder bij dit gesprek aanwezig zijn. Het informatiegesprek verplicht je tot niets: mocht je hierna besluiten om verder te kijken of bij een andere rijschool te gaan lessen, dan ben je hier uiteraard geheel vrij in.

balie ontvangst