Menu Sluiten

Rijschool Casteren

Op zoek naar een betrouwbare rijschool in Casteren? Als autorijschool in Casteren en omgeving hebben we al duizenden leerlingen professionele lessen gegeven. Ook voor aanhanger, motor, theorie of scooter!

Betrouwbare rijschool

Snelle leerlingen, onzekere leerlingen en zelfs leerlingen met faalangst helpen wij aan het felbegeerde rijbewijs. De instructeurs van onze rijschool nabij Casteren zijn goed opgeleid, ervaren en kijken goed naar de wensen en mogelijkheden van ieder individu.

Aangezien we een grote autorijschool in de buurt van Casteren zijn, zullen we je nooit teleurstellen. Is je vaste instructeur ziek? Dan gaan de lessen gewoon door met een goede vervanger. Kies voor een betrouwbare rijschool met meer dan 50 jaar ervaring, kies voor Rijschool Reniers. Heb je vragen of wil je direct starten met rijles? Bel of mail: we horen graag van je!

BOVAG Rijschool

De kwaliteit van onze rijschool en instructeurs wordt regelmatig gecheckt door Bovag en je lesgeld is verzekerd via het BOVAG Garantiefonds Rijscholen.

Lessen vanaf 16,5 jaar

Je mag al starten met autorijlessen als je 16,5 jaar oud bent. Vanaf je 17e mag je praktijkexamen doen, daarna moet er tot je 18e verjaardag wel een coach naast je zitten.

Heb je autisme, AD(H)D, faalangst, PDD-NOS of zijn er andere bijzondere omstandigheden? Onze instructeurs zijn speciaal voor jou opgeleid!

Als rijschool vinden wij een anti-slipopleiding zo belangrijk dat wij deze standaard opnemen in ons uitgebreidste lespakket.

Kom vrijblijvend kennis maken!

Een goede klik tussen jou en onze rijschool is een belangrijke voorwaarde voor een geslaagde rij-opleiding. Een persoonlijke kennismaking is daarbij natuurlijk onmisbaar! Tijdens een vrijblijvend informatiegesprek vertellen we wat er allemaal komt kijken bij de rijopleiding en kun je al je vragen stellen. 

Ben je minderjarig of zijn je ouders verantwoordelijk voor de financiering, dan moet er een ouder bij dit gesprek aanwezig zijn. Het informatiegesprek verplicht je tot niets: mocht je hierna besluiten om verder te kijken of bij een andere rijschool te gaan lessen, dan ben je hier uiteraard geheel vrij in.

balie ontvangst