Menu Sluiten

Rijles Hooge en Lage Mierde

Online gezocht naar een rijschool in Hooge en Lage Mierde? Zoek niet verder, want rijschool Reniers is dé autorijschool van Hooge en Lage Mierde. Al ruim 50 jaar zijn we actief in deze regio.

Slagingspercentage van 70%

Onze instructeurs zijn goed opgeleid, gecertificeerd en geven persoonlijke aandacht aan iedere leerling. Dankzij deze aanpak behalen we een slagingspercentage van 70%!

Snel slagen voor je rijexamen

Is er een auto kapot? Of is je vaste instructeur ziek? Geen nood, we zijn een grote rijschool en hebben dus altijd adequate vervanging. Als rijschool uit Hooge en Lage Mierde verlenen we ook een goede service. Wist je dat we de lessen altijd zo handig mogelijk inplannen? Zo behaal je met meer gemak en plezier je rijbewijs. Rijschool Reniers is een betrouwbare autorijschool uit Hooge en Lage Mierde, waar je snel slaagt!

BOVAG Rijschool

De kwaliteit van onze rijschool en instructeurs wordt regelmatig gecheckt door Bovag en je lesgeld is verzekerd via het BOVAG Garantiefonds Rijscholen.

Lessen vanaf 16,5 jaar

Je mag al starten met autorijlessen als je 16,5 jaar oud bent. Vanaf je 17e mag je praktijkexamen doen, daarna moet er tot je 18e verjaardag wel een coach naast je zitten.

Heb je autisme, AD(H)D, faalangst, PDD-NOS of zijn er andere bijzondere omstandigheden? Onze instructeurs zijn speciaal voor jou opgeleid!

Als rijschool vinden wij een anti-slipopleiding zo belangrijk dat wij deze standaard opnemen in ons uitgebreidste lespakket.

Kom vrijblijvend kennis maken!

Een goede klik tussen jou en onze rijschool is een belangrijke voorwaarde voor een geslaagde rij-opleiding. Een persoonlijke kennismaking is daarbij natuurlijk onmisbaar! Tijdens een vrijblijvend informatiegesprek vertellen we wat er allemaal komt kijken bij de rijopleiding en kun je al je vragen stellen. 

Ben je minderjarig of zijn je ouders verantwoordelijk voor de financiering, dan moet er een ouder bij dit gesprek aanwezig zijn. Het informatiegesprek verplicht je tot niets: mocht je hierna besluiten om verder te kijken of bij een andere rijschool te gaan lessen, dan ben je hier uiteraard geheel vrij in.

balie ontvangst