Menu Sluiten

Rijles Hapert

Rijles Hapert duur? Rijlessen in Hapert kunnen kostbaar zijn. Als je autorijles in Hapert gaat vergelijken, moet je niet alleen op de uurprijs letten. Bij rijles in Hapert is het ook belangrijk dat je kijkt naar de slagingspercentages. Bij Rijschool Reniers slaagt maar liefst 70%
van de leerlingen voor hun eerste rijexamen!

Leuke lessen

Wat is ons geheim? Om te beginnen zijn onze instructeurs zeer betrokken en heel erg ervaren. We passen onze rijlessen in Hapert aan op jouw behoeftes. Daarnaast maken we de autorijles leuk. Dat doen we door de lessen flexibel in te plannen en je zoveel mogelijk op te halen. Maar ook ons moderne wagenpark draagt bij aan de leuke lessen. Meer weten over onze rijschool? Lees dan snel verder of neem vrijblijvend contact op!

BOVAG Rijschool

De kwaliteit van onze rijschool en instructeurs wordt regelmatig gecheckt door Bovag en je lesgeld is verzekerd via het BOVAG Garantiefonds Rijscholen.

Lessen vanaf 16,5 jaar

Je mag al starten met autorijlessen als je 16,5 jaar oud bent. Vanaf je 17e mag je praktijkexamen doen, daarna moet er tot je 18e verjaardag wel een coach naast je zitten.

Heb je autisme, AD(H)D, faalangst, PDD-NOS of zijn er andere bijzondere omstandigheden? Onze instructeurs zijn speciaal voor jou opgeleid!

Als rijschool vinden wij een anti-slipopleiding zo belangrijk dat wij deze standaard opnemen in ons uitgebreidste lespakket.

Kom vrijblijvend kennis maken!

Een goede klik tussen jou en onze rijschool is een belangrijke voorwaarde voor een geslaagde rij-opleiding. Een persoonlijke kennismaking is daarbij natuurlijk onmisbaar! Tijdens een vrijblijvend informatiegesprek vertellen we wat er allemaal komt kijken bij de rijopleiding en kun je al je vragen stellen. 

Ben je minderjarig of zijn je ouders verantwoordelijk voor de financiering, dan moet er een ouder bij dit gesprek aanwezig zijn. Het informatiegesprek verplicht je tot niets: mocht je hierna besluiten om verder te kijken of bij een andere rijschool te gaan lessen, dan ben je hier uiteraard geheel vrij in.

balie ontvangst