Menu Sluiten

Rijles Bladel

Rijlessen in Bladel zijn in goede handen bij Rijschool Reniers.
Al meer dan een halve eeuw verzorgen we autorijles in Bladel.
In die jaren weten we wat belangrijk is om hoge slagingspercentages te realiseren. Ook voor aanhanger, motor, theorie of scooter!

Ervaren rijinstructeurs

Iedereen is welkom. Ook mensen met autisme, faalangst of simpelweg onzekerheid zijn bij onze ervaren rijinstructeurs in goede handen. Rijlessen in Bladel wordt bij ons door meerdere instructeurs verzorgd. Doordat we een grote rijschool zijn, kunnen we de lessen flexibel inplannen. Wil je ontspannen autorijles in Bladel volgen? Lees dan verder op deze website of neem contact op voor een vrijblijvend gesprek!

BOVAG Rijschool

De kwaliteit van onze rijschool en instructeurs wordt regelmatig gecheckt door Bovag en je lesgeld is verzekerd via het BOVAG Garantiefonds Rijscholen.

Lessen vanaf 16,5 jaar

Je mag al starten met autorijlessen als je 16,5 jaar oud bent. Vanaf je 17e mag je praktijkexamen doen, daarna moet er tot je 18e verjaardag wel een coach naast je zitten.

Heb je autisme, AD(H)D, faalangst, PDD-NOS of zijn er andere bijzondere omstandigheden? Onze instructeurs zijn speciaal voor jou opgeleid!

Als rijschool vinden wij een anti-slipopleiding zo belangrijk dat wij deze standaard opnemen in ons uitgebreidste lespakket.

Kom vrijblijvend kennis maken!

Een goede klik tussen jou en onze rijschool is een belangrijke voorwaarde voor een geslaagde rij-opleiding. Een persoonlijke kennismaking is daarbij natuurlijk onmisbaar! Tijdens een vrijblijvend informatiegesprek vertellen we wat er allemaal komt kijken bij de rijopleiding en kun je al je vragen stellen. 

Ben je minderjarig of zijn je ouders verantwoordelijk voor de financiering, dan moet er een ouder bij dit gesprek aanwezig zijn. Het informatiegesprek verplicht je tot niets: mocht je hierna besluiten om verder te kijken of bij een andere rijschool te gaan lessen, dan ben je hier uiteraard geheel vrij in.

balie ontvangst