Menu Sluiten

Rijles Hooge en Lage Mierde

Rijlessen in Hooge en Lage Mierde geven we al vele jaren. We hebben duizenden leerlingen opgeleid tot veilige en verantwoorde bestuurders. 
Ook voor aanhanger, motor en scooter.

Wat onze autorijles in Hooge en Lage Mierde bijzonder maakt?

Om te beginnen onze instructeurs. Alleen de beste instructeurs zijn goed genoeg. Dat betekent dat onze instructeurs gecertificeerd zijn, maar ook ervaren, begripvol en gedreven.

Rijbewijs halen

Zoek je een rijschool waar de instructeur aandacht heeft voor jouw behoeften, wensen en mogelijkheden? Rijschool Reniers is er om jou op een fijne manier naar je rijbewijs te begeleiden. Onze aanpak werkt. Van de leerlingen die bij ons rijlessen in Hooge en Lage Mierde volgen, haalt de meerderheid direct zijn of haar rijbewijs. Meer weten? Lees dan verder op deze site of neem via e-mail of telefoon contact op. We horen graag van je!

BOVAG Rijschool

De kwaliteit van onze rijschool en instructeurs wordt regelmatig gecheckt door Bovag en je lesgeld is verzekerd via het BOVAG Garantiefonds Rijscholen.

Lessen vanaf 16,5 jaar

Je mag al starten met autorijlessen als je 16,5 jaar oud bent. Vanaf je 17e mag je praktijkexamen doen, daarna moet er tot je 18e verjaardag wel een coach naast je zitten.

Heb je autisme, AD(H)D, faalangst, PDD-NOS of zijn er andere bijzondere omstandigheden? Onze instructeurs zijn speciaal voor jou opgeleid!

Als rijschool vinden wij een anti-slipopleiding zo belangrijk dat wij deze standaard opnemen in ons uitgebreidste lespakket.

Kom vrijblijvend kennis maken!

Een goede klik tussen jou en onze rijschool is een belangrijke voorwaarde voor een geslaagde rij-opleiding. Een persoonlijke kennismaking is daarbij natuurlijk onmisbaar! Tijdens een vrijblijvend informatiegesprek vertellen we wat er allemaal komt kijken bij de rijopleiding en kun je al je vragen stellen. 

Ben je minderjarig of zijn je ouders verantwoordelijk voor de financiering, dan moet er een ouder bij dit gesprek aanwezig zijn. Het informatiegesprek verplicht je tot niets: mocht je hierna besluiten om verder te kijken of bij een andere rijschool te gaan lessen, dan ben je hier uiteraard geheel vrij in.

balie ontvangst