Menu Sluiten

Rijles Eersel

Om snel en verantwoord je rijbewijs te halen geeft Rijschool Reniers goede rijlessen in Eersel. Wat onze autorijles in Eersel succesvol maakt? Onze instructeurs zijn door de wol geverfd, betrokken en heel deskundig.  Ook voor aanhanger, motor of scooter!

De meeste leerlingen slagen in één keer

Wij bereiden onze leerlingen gedegen voor op hun examen. Dankzij de inzet van ons team van professionals, slagen de meeste leerlingen in één keer voor hun examen.

Ongevalsimulator

Rijles in Eersel moet niet alleen leerzaam zijn, we maken het ook graag leuk. Dat doen we door extra’s aan te bieden, zoals lessen in een ongevalsimulator. Maar ook houden we rekening met je wensen en stellen we de lessen dus in goed overleg samen. Wil je autorijles in Eersel? Lees dan snel de informatie op deze website of vraag een vrijblijvend gesprek aan.

BOVAG Rijschool

De kwaliteit van onze rijschool en instructeurs wordt regelmatig gecheckt door Bovag en je lesgeld is verzekerd via het BOVAG Garantiefonds Rijscholen.

Lessen vanaf 16,5 jaar

Je mag al starten met autorijlessen als je 16,5 jaar oud bent. Vanaf je 17e mag je praktijkexamen doen, daarna moet er tot je 18e verjaardag wel een coach naast je zitten.

Heb je autisme, AD(H)D, faalangst, PDD-NOS of zijn er andere bijzondere omstandigheden? Onze instructeurs zijn speciaal voor jou opgeleid!

Als rijschool vinden wij een anti-slipopleiding zo belangrijk dat wij deze standaard opnemen in ons uitgebreidste lespakket.

Kom vrijblijvend kennis maken!

Een goede klik tussen jou en onze rijschool is een belangrijke voorwaarde voor een geslaagde rij-opleiding. Een persoonlijke kennismaking is daarbij natuurlijk onmisbaar! Tijdens een vrijblijvend informatiegesprek vertellen we wat er allemaal komt kijken bij de rijopleiding en kun je al je vragen stellen. 

Ben je minderjarig of zijn je ouders verantwoordelijk voor de financiering, dan moet er een ouder bij dit gesprek aanwezig zijn. Het informatiegesprek verplicht je tot niets: mocht je hierna besluiten om verder te kijken of bij een andere rijschool te gaan lessen, dan ben je hier uiteraard geheel vrij in.

balie ontvangst