Menu Sluiten

Rijschool Bladel

Rijschool Reniers is als autorijschool ook volop actief in Bladel.
Wat ons bijzonder maakt? Heel belangrijk is dat we voor iedere leerling persoonlijke aandacht hebben, waardoor 70% de eerste keer slaagt!

Rijschool Bladel geeft rijles op maat

We kijken goed naar je mogelijkheden en daardoor profiteer je altijd een opleiding op maat. Door maatwerk slaag je eerder voor je examen. Maar liefst 70% van onze leerlingen slaagt zelfs de eerste keer!

We zijn een grote rijschool in Bladel. Daardoor kun je bij ziekte van de instructeur gewoon door met de rijlessen. En vind je het belangrijk dat je autorijschool uit Bladel flexibel is? Wij ook. Om die reden plannen we alle lessen samen in. Als het even kan, dan halen we je thuis of op een andere plek op, zodat je zorgeloos kunt lessen. Zoek je een professionele autorijschool in de omgeving? Kies Rijschool Reniers, wij verzorgen al meer dan 50 jaar rijlessen op maat!

BOVAG Rijschool

De kwaliteit van onze rijschool en instructeurs wordt regelmatig gecheckt door Bovag en je lesgeld is verzekerd via het BOVAG Garantiefonds Rijscholen.

Lessen vanaf 16,5 jaar

Je mag al starten met autorijlessen als je 16,5 jaar oud bent. Vanaf je 17e mag je praktijkexamen doen, daarna moet er tot je 18e verjaardag wel een coach naast je zitten.

Heb je autisme, AD(H)D, faalangst, PDD-NOS of zijn er andere bijzondere omstandigheden? Onze instructeurs zijn speciaal voor jou opgeleid!

Als rijschool vinden wij een anti-slipopleiding zo belangrijk dat wij deze standaard opnemen in ons uitgebreidste lespakket.

Kom vrijblijvend kennis maken!

Een goede klik tussen jou en onze rijschool is een belangrijke voorwaarde voor een geslaagde rij-opleiding. Een persoonlijke kennismaking is daarbij natuurlijk onmisbaar! Tijdens een vrijblijvend informatiegesprek vertellen we wat er allemaal komt kijken bij de rijopleiding en kun je al je vragen stellen. 

Ben je minderjarig of zijn je ouders verantwoordelijk voor de financiering, dan moet er een ouder bij dit gesprek aanwezig zijn. Het informatiegesprek verplicht je tot niets: mocht je hierna besluiten om verder te kijken of bij een andere rijschool te gaan lessen, dan ben je hier uiteraard geheel vrij in.

balie ontvangst