Menu Sluiten

Rijles Casteren

Zoek je rijles in Casteren? Rijschool Reniers geeft ook rijlessen in Casteren. Wij maken autorijles in Casteren leuk en leerzaam.
Ook voor aanhanger, motor, theorie of scooter!

Zo maken wij rijles in Casteren leuk

Heel eenvoudig: we passen de rijles in Casteren aan op ieder niveau. Snelle leerlingen dagen we uit en behalen daardoor nog betere resultaten. Leerlingen die moeite hebben met autorijden, begeleiden we aandachtig, met begrip en professionaliteit.

Bekwame instructeurs

Zo zorgen we voor plezierige autorijles in Casteren en hoge slagingspercentages. Wil je rijlessen in Casteren en ben je op zoek naar een betrouwbare rijschool? Wil je les in een mooie lesauto? Rijschool Reniers is een grote rijschool waar bekwame instructeurs werken. Ook voor jou hebben we een opleiding op maat. Lees alles over onze rijschool op deze site of bel voor meer informatie!

BOVAG Rijschool

De kwaliteit van onze rijschool en instructeurs wordt regelmatig gecheckt door Bovag en je lesgeld is verzekerd via het BOVAG Garantiefonds Rijscholen.

Lessen vanaf 16,5 jaar

Je mag al starten met autorijlessen als je 16,5 jaar oud bent. Vanaf je 17e mag je praktijkexamen doen, daarna moet er tot je 18e verjaardag wel een coach naast je zitten.

Heb je autisme, AD(H)D, faalangst, PDD-NOS of zijn er andere bijzondere omstandigheden? Onze instructeurs zijn speciaal voor jou opgeleid!

Als rijschool vinden wij een anti-slipopleiding zo belangrijk dat wij deze standaard opnemen in ons uitgebreidste lespakket.

Kom vrijblijvend kennis maken!

Een goede klik tussen jou en onze rijschool is een belangrijke voorwaarde voor een geslaagde rij-opleiding. Een persoonlijke kennismaking is daarbij natuurlijk onmisbaar! Tijdens een vrijblijvend informatiegesprek vertellen we wat er allemaal komt kijken bij de rijopleiding en kun je al je vragen stellen. 

Ben je minderjarig of zijn je ouders verantwoordelijk voor de financiering, dan moet er een ouder bij dit gesprek aanwezig zijn. Het informatiegesprek verplicht je tot niets: mocht je hierna besluiten om verder te kijken of bij een andere rijschool te gaan lessen, dan ben je hier uiteraard geheel vrij in.

balie ontvangst